Zatrénuj si se zajíčkem Pavlíčkem

Nikam daleko od domova nemůžeme, tak co udělat něco pro své tělo a kondičku?

Zacvičme si se zajíčkem Pavlíčkem a získejme skvělou kondičku.

V rámci stezky je několik běhacích, posilovacích stanovišť plus relaxace a protažení. U nás v obci jsem vymyslela tři trasy, na které jsem umístila jednotlivá stanoviště.

Připravila jsem pro vás variantu stezky ke stažení, kde si můžete umístit cedulky kdekoliv u vás v obci či na zahradě, na školní zahradě apod.

Tipy, jak cvičit na stezce:

Na jednotlivých obrázcích jsou bílé čtverečky na vepsání čísla stanoviště. Tedy můžete obrázky různě řadit za sebou. Nějaké zásady je ale nutné dodržet. Na začátek je nutné umístit úvodní dva obrázky a potom začít s cviky na zahřátí, rozběhání. Potom již je možné dávat různé posilovací cviky. Před závěrem je nutné nezapomenout na protažení a doporučuji nevynechávat relaxaci, uvolnění. Děti v závěru rády chtějí odměnu. Máte možnost si tam doplnit vaší odměnu.

Tip před umístěním stezky do veřejného prostoru:

Nejlepší bude, když se domluvíte s majitelem pozemku či s obecním úřadem, zda tam stezku můžete umístit. Aby vám ji pak někdo nestrhnul. A oni vám určitě pomohou s propagací této stezky. Také je důležité uvést aktuální Covidová pravidla.  

Tip pro propagaci: Zveřejněte událost na facebooku či na mediálních prostředcích obce, místního spolku. K události lidé pak mohou dávat fotografie, jak cvičí. Někdy se to hodí i na informování, když nějaké stanoviště zmizí.

Tip po vyvěšení: Po vytištění je nutné všechny kartičky zalaminovat. Pravidelně stezku kontrolujte, zda někdo cedulky neukradl či neodfoukl vítr. Pro upevnění používám svorkovačku, připínáčky či provázky.

Soubor si stáhněte zde: http://www.hrajemesivenku.cz/download-view/zatrenuj-si-se-zajickem-pavlickem/

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..